Kysymyksiä..

SÄHKÖINEN ILMOITTAUTUMINEN

Sähköinen ilmoittautuminen on helppoa ja nopeaa! Koulun/päiväkodin toimittaman linkin kautta pääset kätevästi ilmoittamaan lapsesi valokuvaukseen. Voit myös halutessasi laittaa viestin kuvaajalle, mikäli sinulla on erityisiä toiveita. Kuvien valmistuttua saatte siitä viestin sekä sähköpostilla että tekstiviestinä. 

Mikäli teillä EI ole mahdollisuutta ilmoittautua netin kautta valokuvaukseen, toimitamme perinteisen ilmoittautumiskaavakkeen täytettäväksi. 

Huomioittehan, että laki velvoittaa alle 18-vuotiaiden lasten huoltajien kirjallisen suostumuksen valokuvaukseen osallistumisesta. Teillä on myös mahdollisuus merkitä kuvauskielto ilmoittautumislomakkeeseen. Tuolloin kuvia EI oteta esim. koulun/päiväkodin arkistoon.

Mitä jos en ehtinyt ilmoittautua kuvauksiin tai olen kadottanut tunnukseni?

Ei hätää, ystävällinen henkilökuntamme pitää huolen siitä, että kuvasi löytävät perille. Otathan yhteyttä asiakaspalvelu@suomenkoulukuvaus.fi, niin saat tarkemmat ohjeet miten toimia.

Kuink kauan kuvat säilyvät verkkokaupassa?

Kuvasi säilyvät vähintään 3 kuukautta verkkokaupassamme, mutta säilytysaika voi olla pidempi riippuen kuvaussopimuksen sisällöstä. Tämän jälkeen voit jatkaa kuvien säilytysaikaa. Muistutamme aina, kun kuvien säilytysaika alkaa lähestyä loppua sekä tekstiviestillä että sähköpostitse. 

Miksi kuvani eivät näy tunnukseni alla?

Myös tässä asiassa suosittelemme, että otatte yhteyttä asiakaspalvelu@suomenkoulukuvaus.fi. Kuvasi ovat varmasti tallessa ja löytävät pian omistajansa!

 

Ovathan kuvani turvassa nettikaupassanne?

Kyllä! Yhteistyökumppanimme pitää huolen siitä, että verkkokauppamme on aina turvallinen ja "up to date". 
 

Miksi kuvillani ei ole palautusoikeutta?

Suomen Koulukuvauksen kaikilla tuotteilla on laatutakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotannossa sattuneet virheet korvataan aina uusilla tuotteilla. Asiakas hyväksyy aina ostoksen ennen tilauksen maksua. Näin ollen asiakas saa aina juuri sitä, mitä tilaa. 

vaatetus, onko vinkkejä?

Mitä ikinä koette, että oma tyylinne edustaa, antaa palaa! 

millainen koulutus kuvaajillanne on?

Kuvaajat buukataan aina kuvauskohteen ja tarpeen mukaan. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat tarkoituksiinsa sopivimmat kuvaajat. Kaikilla kuvaajillamme on vähintään 10 vuoden kokemus alaltamme, joten he osaavat toimia kaikkien lasten ja nuorten kanssa. Kuvaajillamme on joko valokuvaajan ammattitutkinto tai muu alan monivuotinen koulutus. 


MIkäli sinulla on muita kysymyksiä, Ota rohkeasti yhteyttä!

-Anne ja tiina

 

Puh. 020 7530 322
asiakaspalvelu@suomenkoulukuvaus.fi

Palvelemme arkisin klo 8.00-16.30